четвер, 3 травня 2018 р.

Засідання динамічної творчої групи учителів, які викладають предмети освітньої галузі «Технології» (інформатика, трудове навчання тощо), керівники гуртків науково-технічної творчості


5 квітня 2018 року  на базі КЗ «Добровеличківське НВО», відбулося перше засідання динамічної творчої групи учителів, які викладають предмети освітньої галузі «Технології» (інформатика, трудове навчання тощо) та керівників гуртків науково-технічної творчості на тему «Освітня робототехніка як засіб розвитку здібностей до наукової і творчої діяльності».
В ході роботи  директор закладу Ковальська Катерина Борисівна презентувала присутнім напрацювання та етапи розвитку робототехніки в закладі.
Члени творчої групи відвідали урок робототехніки учителя інформатики Юрія Калашника у 7-А класі на тему «Конструювання та програмування робота на гусеничному ходу з ультразвуковим сенсором відстані».
Потім на Скайп-зв'язок вийшов  методист компанії “Інноваційні Освітні Рішення” (офіційний дистриб`ютор LEGO Education в Україні) Анатолій Василюк, який розповів присутнім про перспективи робототехніки як окремого навчального предмету в освіті.
Віталій Циртій разом з вихованцями презентував роботу гуртка Добровеличківського ЦДЮТ «Робототехніка» для початкової школи на базі конструктора LEGO WEDO 2.0.
Юрій Калашник презентував роботу гуртка з робототехніки для учнів 7-9 класів “Технічне конструювання” КЗ «Кіровоградського ОЦНТТУМ», а вихованці поділилися своїми напрацюваннями за програмою FLL.
Оксана Задорожня познайомила присутніх з роботою та планами на майбутнє центру робототехніки Кіровоградської льотної академії.
Загалом засідання вийшло дуже насиченим, цікавими та змістовним. Подальша робота та спілкування членів творчої групи продовжується в створених тематичних групах в Facebook та Telegram.








Поділитися :

0 коментарі:

Дописати коментар