неділю, 6 травня 2018 р.

Творча група (друге засідання) учителів початкових класів, які викладають інформатику в початковій школі


25-26 квітня відбулося друге засідання творчої групи учителів які викладають інформатику в початковій школі на тему «Інтеграція як базовий принцип навчання інформатики в початковій школі».
25 квітня на базі КЗ «КОІППО імені Василя Сухомлинського» заняття для учасників творчої групи провели Буртовий С.В., завідувач кафедри теорії і методики середньої освіти на тему «Онлайнові інструменти для забезпечення ефективної інтеграції змісту предметів початкової школи» та Тіхонова Н.Г., старший викладач кафедри дошкільної та початкової освіти на тему «Сучасний вчитель як провідник змін». Після чого члени творчої групи перейшли в ІТ-простір КОВО де Ірина Іванова, координатор проекту Code Club в Кіровоградській області розповіла про можливості розвитку цифрової компетентності молодших школярів в Національній волонтерській мережі клубів кодування для дітей 9-11 років Code Club. А волонтери Школи програмування Ш++ презентували безкоштовний ІТ-фестиваль Vesnasoft2018.
26 квітня творча група завітала до м. Олександрії, де учасники мали змогу відвідати:
·                        Майстер-клас «Використання онлайн-сервісів Кahoot i Lino в роботі з молодшими школярами» (Гутнєва С.В., вчитель початкових класів загальноосвітнього навчального закладу І - ІІІ ступенів №15 Олександрійської міської ради);
·                        Інтегрований урок інформатики та «Я у світі» в 3-А класі «Створення простих презентацій. Збереження презентацій. Символи України як держави» (Сосновська О.А., вчитель інформатики навчально-виховного об’єднання «Олександрійська гімназія імені Т.Г.Шевченка - ЗНЗ І-ІІ ступенів - школа мистецтв»);
Інтегрований  урок інформатики і трудового навчання в 4-В  класі (Сосновська О.А., Пасєчнік Г.Л., вчитель трудового навчання навчально-виховного об’єднання «Олександрійська гімназія імені Т.Г.Шевченка - ЗНЗ І-ІІ ступенів - школа мистецтв»).
Поділитися :

0 коментарі:

Дописати коментар