понеділок, 19 березня 2018 р.

Засідання динамічної творчої групи вчителів інформатики з теми «Методичні принципи підготовки школярів до олімпіад з інформатики та інформаційних технологій»




15 березня 2018 року на базі комунального закладу «Кіровоградський обласний інститут післядипломної педагогічної освіти імені Василя Сухомлинського» відбулося перше засідання динамічної творчої групи вчителів інформатики з теми «Методичні принципи підготовки школярів до олімпіад з інформатики та інформаційних технологій».
В ході роботи Чала Марина Станіславівна, завідувач науково-методичної лабораторії інформаційно-технологічної освіти, виступила з вітальним словом та окреслила плани і завдання роботи творчої групи на майбутнє.
Громко Григорій Юрійович, учитель інформатики Нечаївської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів імені Ю.І. Яновського Компаніївської районної ради Кіровоградської області, розповів про можливості використання освітньої платформи Edmodo для організаційного супроводу роботи творчої групи. На даній платформі всіма учасниками були створені облікові записи та розгорнуто спільне середовище для подальшої співпраці.
Карявка Сергій Сергійович, учитель інформатики комунального закладу «Навчально- виховний комплекс «Долинська гімназія-загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів № 3 Долинської районної ради», разом з вихованцями (Зенченко Євгеній, Паламарюк Максим) під час онлайн-зв’язку поділився своїми напрацюваннями з теми «Робота у різновікових та різнорівневих групах як засіб підвищення ефективності підготовки школярів до олімпіад та інтелектуальних змагань з інформатики». В ході виступу було висвітлено робочі моменти підготовки та участі в інтернет-олімпіаді з інформаційних технологій та розібрано декілька цікавих завдань.
 Загалом, засідання пройшло конструктивно, в дружній атмосфері та плідній співпраці, а  її учасники отримали чимало інструментів для ефективної роботи.







Поділитися :

0 коментарі:

Дописати коментар