середу, 27 вересня 2017 р.

Безкоштовний он-лайн курс для школярів по вивченню програмування «Алгоритми та проекти Scratch»




Платформа онлайн-освіти Prometheus запустила свій перший масовий відкритий он-лайн курс для школярів по вивченню програмування «Алгоритми та проекти Scratch». Курс створено спільно з учителем інформатики політехнічного ліцею НТУУ «КПІ» Людмилою Булигіною, він повністю відповідає оновленій шкільній програмі з інформатики для учнів 5 класів, але замість стандартних уроків вчить дітей програмувати з допомогою яскравих відео, інтерактивних завдань та цікавих проектів.


Курс складається з 12 уроків і розрахований на 12 годин.

Навчальні матеріали розбиті на 4 модулі, в кожному по 3 уроки. Перші три модулі присвячені вивченню різних видів алгоритмів: лінійних, розгалужених та циклічних. А в останньому модулі слухачі курсу знайомляться з електронікою та програмуванням мікроконтролерів за допомогою платформи Arduino.
Курс в першу чергу, розрахований на його впровадження в навчальний процес загальноосвітнього навчального закладу.
У форматі змішаного навчання діти зможуть переглядати відеокліпи та виконувати завдання курсу вдома або на уроках інформатики в школі, а вчитель, час якого вивільнився від рутинного пояснення матеріалу всьому класу, зможе приділити індивідуальну увагу кожному конкретному учню.


Посилання для реєстрації
Поділитися :

0 коментарі:

Дописати коментар