середу, 4 жовтня 2017 р.

Безкоштовне навчання вчителів для отримання права викладання курсу "Основи апаратного та програмного забезпечення ПК"



Запорізька державна інженерна академія ініціювала процес синергії зі школами у 2013 році з відкриття Центру підготовки інструкторів мережних академій Cisco та реалізації програми «ЗДІА-Школі». В межах цієї програми більше ніж 80 вчителів інформатики зі шкіл, коледжів та закладів ПТО отримали статус інструктора академії Cisco за рахунок грантів компанії Cisco. Партнером ЗДІА в освітніх проектах для шкіл є Запорізький обласний інститут післядипломної педагогічної освіти.

Приєднатися до проекту можуть школи, коледжі, заклади ПТО будь-якого регіону України. Реєстрація вчителів інформатики та комп’ютерних дисциплін триває.

Реєстрація за покликанням: https://goo.gl/forms/JZQfUjoWgGR4H53L2

Програма курсу “Основи апаратного та програмного забезпечення ПК” має гриф МОНУ і курс рекомендований для вивчення в школах України за вибором:
Програма курсу
Гриф на програму

Навчання за даною програмою надає учням базові знання в галузі комп’ютерного обладнання та програмного забезпечення, необхідні для задоволення зростаючого попиту на фахівців з ІКТ початкового рівня.

Навчання інструкторів для отримання права викладання курсу IT Essentials проводиться в такому форматі:
вебінари за темами курсу,
вивчення тем курсу в зручному для кожного темпі,
онлайн консультації інструкторів,
очна сесія для виконання лабораторних робіт на обладнанні та складання фінального іспиту.

Навчання безкоштовне для вчителя за умови подальшого викладання матеріалів курсу своїм учням.

Курс розроблений корпорацією Cisco – світовим лідером в сфері ІТ, доступний українською мовою. Проект буде реалізовано у 2017/2018 навчальному році. Успішні учасники отримають сертифікат мережної академії Cisco.

Школярі отримають доступ до сучасного мультимедійного освітнього on-line середовища, яке використовують в навчальному процесі провідні навчальні заклади світу, що відповідає баченню «Концепції нової української школи».

Школи отримають ліцензійне програмне забезпечення: симулятори для вивчення апаратної складової ПК та ноутбука, симулятор комп’ютерних мереж та Інтернету речей PacketTracer.

В межах проекту також передбачені заходи мережних академій Cisco для учнів у форматах всеукраїнських вебінарів, впровадження нових форм навчання через проведення креатонів та пакатонів.

Контактна особа: Полякова Наталія Петрівна,
доцент кафедри Програмного забезпечення автоматизованих систем ЗДІА,
керівник Центру підготовки інструкторів для академій Cisco,
e-mail: npp@zsea.edu.ua
Тел.: 095 537 49 95


Джерело 
Поділитися :

0 коментарі:

Дописати коментар