вівторок, 26 вересня 2017 р.

Безкоштовний онлайн-курс «Основи критичного мислення»




На платформі Prometheus відкрито реєстрацію на масовий безкоштовний онлайн-курс «Основи критичного мислення»!

Критичне мислення та освітній процес, побудований на його засадах, за останні 10 років стали основою освітніх реформ у провідних країнах Європи.



Уміння критично мислити забезпечує науково-технічний і суспільний прогрес та є запорукою демократії, а освіта відіграє в його розвитку першорядну роль.

Критичне мислення забезпечує самостійні та відповідальні дії, а також характеризується самовдосконаленням.

Цей курс відрізняється від вже відомого онлайн-курсу «Наука повсякденного мислення» (https://courses.prometheus.org.ua/courses/UQx/THINK101/2016_T2/about), який отримав шалену популярність у всьому світі.

Він, в першу чергу, орієнтований на вчителів, педагогів, викладачів, вихователів, освітніх тренерів, які прагнуть впровадити партнерські засади навчального процесу замість примусових, забезпечити стійку пізнавальну мотивацію у вихованців, поєднувати високий теоретичний рівень занять із простотою та доступністю викладу.

Курс покликаний сприяти впровадженню новітніх методик в українську освіту.

Основною метою курсу є створення умов для розвитку в учнів старших класів критичного мислення як сукупності розумових стратегій і операцій, що застосовуються для формулювання обґрунтованих висновків та оцінок і прийняття рішень.

Матеріал курсу дозволить вам опанувати стратегії та процедури критичного мислення, що дасть змогу підвищити вашу особистісну ефективність та успішність ухвалених рішень.
Ознайомлення з теорією та методикою навчання критичного мислення посилить вашу методологічну підготовку й сприятиме успішності вашої викладацької діяльності.

Ви зможете цілеспрямовано моделювати емоції під час освітнього процесу, розробити власні методики навчання, засновані на теорії розвитку критичного мислення.

Покращимо навчання ваших учнів разом!

Більше того, для всіх охочих освітян, особливо шкільних вчителів та викладачів вищих навчальних закладів України, буде проведено шість конференцій в найбільших містах нашої держави.
Ці конференції стануть у пригоді всім, хто працює з молоддю і прагне застосовувати критичне мислення в навчальному процесі.

Старт курсу – 28 жовтня 2017 року.

Посилання на курс: https://courses.prometheus.org.ua/…/course-v1:CZ+CTFT…/about

Поділитися :

0 коментарі:

Дописати коментар