понеділок, 18 листопада 2019 р.

Мобільні застосунки з інклюзивності



RogerVoice - це перший в світі мобільний застосунок для створення субтитрів до телефонних розмов, тобто перетворює мобільні голосові дзвінки у набагато доступніший текстовий формат. Розроблений глухим інженером Олив'є Жаннелем. Застосунок використовує технологію розпізнавання мови для того, щоб конвертувати голос в текст, так глухі та слобочуючи люди можуть читати, що говорить їм співрозмовник.


Завантажити: iOS | Android
Веб- сайт www.rogervoice.com .

Be My Eyes (Будь моїми очима) - це справді революційний додаток, призначений для людей з вадами зору. Додаток поєднує користувачів із вадами зору з довільним добровольцем, який передасть опис зображення, побаченого через камеру смартфона користувача.
Завантажити з iOS App Store ( натисніть тут ) або Google Play ( натисніть тут ).

Google Translate

У застосунка є безліч чудових функцій, включаючи можливість перекладу письмового тексту в режимі реального часу. Просто наведіть камеру телефону на іншомовний текст, який ви не розумієте, і застосунок надасть переклад. 
Google Translate доступний у iOS App Store ( натисніть тут ) та Google Play ( натисніть тут ).

Pill Reminder (Нагадування про таблетки) від MediSafe - це найбільш повнофункціональний застосунок для відстеження ліків, нагадування та попередження. Усі найважливіші функції програми безкоштовні, включаючи необмежені нагадування про графік, нагадування про відстеження та поповнення.

Нагадування про таблетки доступне в iOS App Store ( натисніть тут ) та Google Play ( натисніть тут ).


Поділитися :

0 коментарі:

Дописати коментар