пʼятницю, 27 жовтня 2017 р.

Всеукраїнський дистанційний конкурс з цифрових вимірювань у шкільній освіті «Юний Ейнштейн-2017»




До 31 жовтня в Україні триватиме Всеукраїнський дистанційний конкурс з цифрових вимірювань у шкільній освіті «Юний Ейнштейн-2017», ініційований НВП “Енглер” та “Малою академією наук”

За умовами конкурсу шкільні команди (вчитель/вчителька та двоє учнів/учениць) мають провести за допомогою цифрового обладнання дослід/експеримент, зняти про це відеоролик і надіслати організаторам.

Компетентне Журі, яке очолює директор Fourier Education по Європейському регіону Вітал Бар Лев, має відібрати кращі/креативніші роботи. Команди-переможці відвідають в рамках освітньої подорожі Ізраїль – країну, яка на сьогодні є одним із світових центрів сучасних цифрових освітніх технологій. Інші призери та лауреати також завдяки НВП “Енглер” та партнерам Конкурсу отримають цінні призи для себе та своїх шкіл.

Мета Конкурсу – підвищити інтерес школярів до поглибленого вивчення природничих дисциплін; залучити учнів українських шкіл до науково-дослідницької діяльності та пошук креативних педагогів, зацікавлених в опануванні передових технологій навчання.

Організатори Конкурсу – Національний Центр «Мала академія наук України» разом із Навчально-виробничим підприємством ТОВ «Енглер».


Реєстрація за покликанням 

Поділитися :

0 коментарі:

Дописати коментар