понеділок, 14 серпня 2017 р.

Всеукраїнські ознайомчі вебінари Міжнародної програми FIRST



17 серпня 2017 року о 12:00 Інститут модернізації змісту освіти спільно з Громадською організацією «Інноваційні освітні технології» проводить Всеукраїнський вебінар «Конструктор LEGO як освітній ресурс 21 століття у початкових класах. Міжнародна програма FIRST LEGO League Junior». Учасники вебінару ознайомляться: 
  • з конструктором LEGO як інноваційним інструментом реалізації компетентнісного підходу у початковій школі; 
  • з Всеукраїнським фестивалем «FIRST LEGO League Jr.» для дітей 6-10 років; 
  • з умовами гранту від Благодійного Фонду LEGO Foundation на який можуть подаватися загальноосвітні, позашкільні навчальні заклади державної форми власності тощо. 

До участі у вебінарі запрошуються педагоги позашкільних навчальних закладів, вчителі початкової школи, керівники навчальних закладів та зацікавлені особи. 

Для участі та отримання матеріалів необхідно заповнити реєстраційну форму за покликанням: goo.gl/41Mst7 



29 серпня 
2017 року о 12:00 відбудеться вебінар для вчителів інформатики, математики, а також всіх тих, хто викладає у старших класах і прагне навчатися за найбільш інноваційними програмами.

Тема вебінару – «Як надихнути дітей до участі в наукових проектах з LEGO та роботами. Міжнародна програма FIRST LEGO League в Україні.»

На вебінарі ми:

– Познайомимо вас зі STEM-освітою та міжнародною STEM-програмою «FIRST LEGO League» для дітей 9-16 років

– Розповімо як можна долучитися до цієї програми та впровадити заняття по робототехніці з LEGO у вашому навчальному закладі

– Розкажемо про грант від Благодійного Фонду LEGO Foundation на який може подаватися будь-який навчальний заклад

Реєстрація за покликанням – goo.gl/dBkt7W

Для того, щоб взяти участь в вебінарі вам необхідно мати лише комп’ютер та доступ в інтернет. Якщо ви зареєструвались, то вам на пошту прийде посилання на сайт, де і відбудеться наша онлайн-зустріч!

Якщо у вас є запитання, звертайтесь за електронною адресою – t.stanishevskaya@fll.in.ua

Напередодні вебінару на зареєстровану електрону адресу учасника буде надіслано повідомлення з посиланням, за яким необхідно перейти для участі у вебінарі.


Також нагадуємо, що триває конкурс для державних навчальних закладів на отримання гранту від Благодійного фонду LEGO Foundation для участі у програмах FIRST LEGO League та FIRST LEGO League Junior у 2017 році!Більше деталей на офіційному сайті:
http://firstlegoleague.org.ua/grant_fll_fll_jr_2017/
Поділитися :

0 коментарі:

Дописати коментар