понеділок, 5 січня 2015 р.

Вебінар «Права дитини в школі. Право на повагу до приватного життя»




До уваги учнів, педагогів, батьків та всіх бажаючих! Якщо Вас цікавить реалізація Ваших прав на повагу до приватного'життя – приватної інформації, персональних даних, фото-відео- контенту та інших питань пов’язаних з приватністю під час навчально-виховного процесу, запрошуємо до участі у вебінарі, що відбудеться 17 січня 2017 року о 15.00!

Вебінар проводиться в межах Всеукраїнського проекту "Школа - територія прав людини", який організовано в рамках проекту «Права людини понад усе», що впроваджується Українською Гельсінською спілкою з прав людини та фінансується Міністерством міжнародних справ Канади та Всеукраїнської освітньої програми «Розуміємо права людини»

Вебінар проводить Володимир Яворський – юрист, правозахисник, експерт Української Гельсінської спілки з прав людини та Всеукраїнської освітньої програми «Розуміємо права людини»
Питання на які ВИ можете отримати відповідь:
• Що таке «персональні данні», і як їх використовувати/захищати під час навчального процесу.
• Що включає в себе поняття «приватна інформація» під час навчально- виховного процесу
• Які документи регламентують питання приватності в навчальному закладі?
• Чи має право вчитель (завуч, директор , класний керівник) перевіряти рюкзак/сумку учня на наявність речей, які на їх думку , не повинні бути в ньому(сигарети, пиво…)?
• Чи поширюється право на приватність на особисті сторінки учнів , вчителів в соціальних мережах ?
• Хто , кого і як може фотографувати, знімати на відео під час навчально-виховного процесу? Де мають право розміщувати цю інформацію?
• Чи є інформація в учнівському щоденнику приватною інформацією?
та багато інших ….

Тривалість вебінару: 1,5 - 2 години
Участь у вебінарі безкоштовна. Для участі у вебінарі необхідно мати комп’ютер (ноутбук), якісне підключення до Інтернету, навушники або колонки.

Реєстрація: для участі у вебінарі необхідно зареєструватися онлайн за лінком https://goo.gl/QatUEr до 09.00, 17 січня 2017 року.

Участь у даному вебінарі є БЕЗКОШТОВНОЮ

Усім зареєстрованим учасникам (-цям) зранку (з 10.00 до 11:00) 17 січня буде надіслано посилання на сторінку вебінару в Інтернеті.

Підключитися до вебінару необхідно о14.55 (за 5 хвилин до початку вебінару)
З нетерпінням чекаємо Вашої участі та запитань!!!
Дякуємо за увагу!


Поділитися :

0 коментарі:

Дописати коментар